tisdag 12 maj 2009

Till bebis

Har suttit en liten stund och kikat efter det vi ska köpa till bebis. Vagnen bestämde vi redan när Alfons var liten, en Emmaljunga istället för Brio som vi hade tidigare. Va inne en sväng på Emmaljunga.se och kikade runt och det verkar onekligen som om det blir en Edge duo combi, färgen blir såklart svart.
Anledningen till att vi inte vill ha en Brio är att Alfons växte ur den otroligt fort. Vi har en tendens till att få långa barn och jag önskar att vagnen håller längre än 10-12 månader. Emmaljunga har lite längre och större vagnar, och det passar oss bättre.

Vi har även insett att vi behöver ett ordentligt skötbord istället för att byta som nu, på byrån. Vi har plats i hallen innanför vårat sovrum och vi hoppas att detta ifrån IKEA får plats där. Är passande att man kan göra en hylla utav det efteråt, som vi kan ha i barnets rum.
Påslakanet tycker jag är jättesött. Har kikat på det till Alfons, men nu blir det bebis som får det istället.

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt med bebis shopping :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul, när är bebis beräknad? :)

    Vi hade en Teutonia Prestige först. Var jättenöjd med den, men köpt begagnad å gicksönder efter 5 månader.... S då köpte vi en BabyTravel (Babyproffsens egna coh den är vi jättenöjd med! Stor men lite tung. Dock säger dom att tunga vagnar håller längre :P

    SvaraRadera